Particuliere tuinen

In 2015 is men begonnen met de aanleg van een paar tuinen, die de moeite waard zijn eens te bekijken. Nu in 2016 is men al aardig op weg. In Alblasserdam (Molenwaard), aan de Kinderdijk, ontstaat een tuin gericht op het landschap, waarbij dicht aan huis de gezelligheid en romantiek niet mag ontbreken. Een mooie uitdaging met een mooi resultaat. In de gemeente Laren, midden in een natuurlijke setting, heeft men een bestaande woning afgebroken en een nieuwe gerealiseerd. Parallel aan de bouw is men ook begonnen met de aanleg van de tuin, zodat bij oplevering men van de tuin kan genieten. Om het buitengevoel en de integratie in de bosrijke omgeving, zoveel mogelijk tot uitdrukking te laten komen, heeft men ervoor gekozen om zoveel mogelijk ‘volwassen’ plantmateriaal te gebruiken. Ook hier mag men van een geslaagd resultaat spreken.

Diversen hoveniers

Ook hoveniers vinden hun weg naar StadWaterLand om hun ontwerpen te laten maken. We laten een paar ontwerpen zien die in de afgelopen periode zijn gemaakt. Mocht u als hovenier of groenbedrijf ook ondersteuning nodig hebben, laat het dat weten. We komen graag naar u toe om te zien en te bespreken of een samenwerking mogelijk is.

Tuin te Duiven

Renovatie van een privétuin met daarin een zwembad en tropische beplanting rondom het tuinhuis. Het moet wat ‘gezelliger’ en het zwembad moet daarbij niet nadrukkelijk in beeld komen. Groot terras met vijver en mooie plantenbakken.