Advies in de buitenruimte

De naam van ons bedrijf dekt aardig de lading van de werkgebieden waarin we actief zijn. Zowel buiten- als binnenstedelijk werken we met vakmanschap aan uw opgave om met originele en doordachte oplossingen te komen. We zijn direct, resultaatgericht, leveren maatwerk en staan daarbij dicht bij onze opdrachtgever. We leveren bij aan de groene kwaliteit en de kenmerken van het gebied van zowel de omgeving in en rond stad en/of dorp, maar ook in het buitengebied. We doen dat met respect voor het verleden, het heden en de toekomst.


Maatschappelijk verantwoord

We werken uw opdrachten uit van concept tot en met bestek middels een werkwijze die sterk verbonden is met het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. 


Kwaliteit

Ons doel is om continu  de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en om de kwaliteit van een goed product te leveren. 


Integriteit

Onze samenwerking met onze klanten is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en we doen wat het beste is voor hen. We volgen hierbij onze waarden en werkwijzen van ons bedrijf.

 


Expertise

Met alle expertises die we hebben op het gebied van tuin- en landschapsarchitectuur, techniek, ecologie, beheer en onderhoud kunnen we uw ruimtelijke vraagstukken in gepaste projectteams wegzetten.

Foto van Ing. JH Moors
Dir. eigenaar

Ing. JH Moors

Jan-Hein heeft zijn studie Tuin- en Landschapsarchitectuur gedaan aan de HRiT te Vilvoorde (nu Erasmus Hogeschool te Brussel) en is in 1994 begonnen met zijn bedrijf StadWaterLand b.v. Hij begeeft zich in een breed werkveld en door de jaren heen is zijn expertise op het gebied van 'Groen' enorm gegroeid. Hij is creatief, gaat pragmatisch te werk en heeft een passie voor beplanting. Soms een tikkeltje eigenwijs.....maar ja dat zijn alle architecten.