Voorstel renovatie schetsontwerp KVT

Voorstel renovatie Kort Verblijf Tehuis te Apeldoorn

Het is alweer bijna 20 jaar geleden dat SWL een ontwerp heeft mogen maken van de buiteninrichting van het Kort Verblijf Tehuis te Apeldoorn. De huidige beplantingen zijn sterk verouderd en voor een groot deel verwaarloosd. Hierdoor verliezen gedeelten van de tuin hun functie. Nu er is besloten dat er e.e.a. aangepast moet gaat worden aan bebouwing, wordt de tuin ook meegenomen in het renovatieplan. Het is natuurlijk erg leuk dat wij de planvorming voor de nieuwe inrichting opnieuw mogen gaan doen. Met onze eigen theorie over de toe te passen beplanting kunnen we een hogere en betere kwaliteit aan beleving bieden tegen lagere onderhoudskosten.

Hieronder het schetsontwerp van bijna 20 jaar geleden. Handwerk had toen nog zijn charme.

Schrijf een commentaar

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *