Vitens Soest – een nieuwe bestemming!

Voor Vitens N.V. is er een voorstel herbestemming gedaan voor een pomplocatie in de gemeente Soest. Het pomstation heeft enige tijd geleden zijn functie verloren en zal worden afgestoten. De gebouwen op deze locatie zijn van monumentale waarde en zullen in de herbestemming moeten worden ingepast. Hiervoor zijn samen met studio Raak een aantal modellen uitgewerkt en voorgelegd ter beoordeling. Deze voorstellen zullen ook bij de provincie worden voorgelegd.

Collage ontwikkelingsmogelijkheden Vitens Soest
Collage ontwikkelingsmogelijkheden Vitens Soest
Bestaande bebouwing Vitens Soest
Bestaande bebouwing Vitens Soest
Collage bestaande situatie
Collage bestaande situatie
Bestaand gebouw Vitens Soest
Bestaand gebouw Vitens Soest

1 Commentaar

  • Dominique Kouwenhoven - Schillings

    Dé locatie om wonen, werken en beleven te combineren. Vanwege de unieke ligging en het karakter van het pand zou een ieder er van moeten kunnen genieten. Door de week als flex werkplek in combinatie met dag horeca en richting het weekend een ontmoetingsplek voor jong en oud.
    Soest heeft heel veel te bieden maar mist nog een kern, een plek die verbind en waar iedereen kan komen. Samen met de gemeente Soest, de horeca en bv flexwerk organisatie spaces zou dit een hele gave plek kunnen worden. Wij zien het zitten, jullie ook?

  • Schrijf een commentaar

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *