Speelplekken gemeente Blaricum opgeleverd

Op 20 april zijn de gerenoveerde speelplekken officieel geopend. In de wijk Bijvanck is de MEMO in gebruik gesteld door de wethouder en hebben de kinderen kennis gemaakt met de mogelijkheden van het interactieve spel.
Opening speelplek Memo

Wethouder Liesbeth Boersen stond woensdagmiddag te glunderen bij de ingebruikname van de ’Yalp Memo’ in de Bijvanck (Loverpad-Palingpad). ,,Memo staat voor memory movement. Geheugen gecombineerd met bewegen. Mooier kan het niet. Jullie zitten heel vaak achter de computer, hoe klein jullie ook zijn. Ik heb ook een kleinkind dat het liefste met mijn computer speelt. Wat is het goed dat jullie ook lekker gaan bewegen buiten. Er zitten allerlei spelletjes in, taal-, reken- en algemene ontwikkelingsspelletjes. Ik hoop dat dit heel veel navolging vindt, misschien ook nog in het oude dorp.’’

 

Schrijf een commentaar

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *