Particuliere tuin in Laren bijna klaar!

Na bijna 2 jaar, is het einde bijna in zicht. Slopen van bestaande bebouwing, het bouwen van een volldedig nieuw pand en daarna nog eens de tuin dat vergt natuurlijk wat tijd. Met de aanleg is gebruik gemaakt van groot plantmateriaal, waardoor het meteen een volwassen aanblik krijgt. Een goede nazorg is wel noodzakelijk.

Aanleg privetuin halverwege…al een mooi resultaat

Een mooie samenwerking met Brand BBA Architecten. Daar waar zij de woning voor hun rekening hebben genomen, hebben wij dat gedaan voor de tuin. Veel regeltjes met bijbeghorende vergunningtrajecten gehad (gedeelte van de tuin ligt in een Natura 2000 gebied) maar het eerste resultaat mag er zijn. De rest van de tuin volgt nog.

Beplanting begraafplaats Hoge Eng bewijst zijn waarde!

Het is alweer een paar jaar geleden dat de begraafplaats Hoge Eng in Putten is gerenoveerd. De gehele beplanting, met uitzondering van de hagen, is van de begraafplaats verwijderd en na het uitvoeren van het bemestingsplan, een nieuwe beplanting aangebracht. Het doel was een betere kwaliteit met minder onderhoudskosten. Daarvoor hebben we plantenmengsel bedacht en toegepast. Nu na 2 jaar bewijst het zijn waarde.